AnaLog Módszer

Az AnaLog Módszer arra lett kidolgozva, hogy megoldd vele a problémáidat, konfliktusaidat. Az érzelmek oldásán keresztül lehetővé teszi a változást az életedben, megérted, hogy miben, miért és meddig kell változnod.

Az AnaLog módszer működésének alapja az, hogy minden probléma egymásra épülő rossz döntések sorozatának végeredménye. Döntéseidet az érzelmeid vezetik. Ezeket a hibás döntéseket utólag is meg lehet változtatni úgy, hogy átalakítjuk a hozzá fűződő érzelmet.

Hogyan alakulnak ki a hibás viselkedésminták?

Miután egy kisgyermek megszületik, a környezete viselkedése, reakciója alapján határozza meg a viselkedését azért, hogy elkerülje az elutasítást.

Ezzel viszont torzulnak a valódi, szívből jövő reakciói, elkezd alkalmazkodni a környezetéhez. Így alakulnak ki azok a mintázatok, amelyek alapján később az életét éli, kialakítva ezzel a személyiségét.

Felnőve aztán a gyerekkorban kialakított viselkedésminta alapján éli az életét. Reakciói egy-egy eseményre ugyanazok, mint gyermekkorában. Csak a helyszín és a szereplők változnak. Így aztán azt veheti észre egy idő után, hogy egyre több probléma üti fel a fejét az életében. A gyerekkorban beprogramozott mintázatok már nem szolgálják a jóllétét.


Ahhoz, hogy elérkezz egy boldog és kiteljesedett életbe, meg kell változtatnod ezeket a programokat. A problémák mutatják, hogy merre vezet az út ebben a változásban. Mindig csak magadon tudsz változtatni, ezzel változik a kommunikációd, a körülményeid, és a többi emberhez fűződő kapcsolatod.

Az AnaLog módszer az érzelmek megváltoztatásával segít átírni a hibás gyerekkori programokat, és így a változást megvalósítani az életben. Gyors és hatékony módszer, amely valódi és végleges pozitív változást hozhat az életedben.

Milyen problémákra tud megoldást nyújtani az AnaLog Módszer?

Magánélet

 • párkapcsolati konfliktusok: eltávolodás, elhidegülés, nehéz kommunikáció, hűtlenség
 • ha problémád van a gyermekeiddel: nem eszik eleget, nem tanul jól, visszabeszél, agresszív,
 • ha nincs párkapcsolatod, de szeretnél
 • megismerkedsz valakivel, aki hamarosan eltűnik (ghosting jelenség)
 • rád telepedtek a szüleid, vagy a párod szülei
 • csalódtál a barátaidban

Hivatás

 • problémáid vannak a főnököddel
 • nem jössz ki a munkatársaiddal
 • nem szereted a munkádat
 • szeretnél munkahelyet változtatni, de félelem van benned
 • felajánlottak egy új állást, de nem mered elvállalni
 • kiégés
 • vállalkozóként túlterheled magadat
 • az alkalmazottaiddal, ügyfeleiddel, üzlettársaiddal problémás a kapcsolatod

Egészség

 • falási rohamaid vannak és ennek következtében túlsúlyod
 • keveset tudsz aludni, azt is nyugtalanul
 • szorongsz, félelmeid vannak, amelyek eltúlzottak

Célok elérése

Ha még nem érted el a kitűzött céljaidat, akkor az azt jelenti, hogy van egy gátló érzelem, amely nem engedi a tapasztalást.

Hogyan történik az AnaLog konzultáció?

Az AnaLog oldás során konkrét problémából tudunk kiindulni. Elmondod nekem, hogy mi az, ami leginkább zavar most az életedben, és én kérdéseket teszek fel neked. A jelenlegi problémád mögött van egy érzelem, ebből fogunk kiindulni. Ezt kell megváltoztatni az oldás során, hogy változni tudj és megszűnjön a problémád.

Könnyű transzállapotba segítelek, hogy befelé tudj figyelni. Felidézed a problémádat, amely azonnal kiváltja belőled azt az érzelmet, ami gátol abban, hogy úgy tudj cselekedni, ahogy az neked jó legyen. Ezzel az érzelemmel alkotsz egy belső képet. Ez a kép lehet egy emléked vagy egy fiktív kép, ami viszont analógiásan tükrözni fogja ezen életed történéseit.

A segítségemmel visszamész a belső történetben oda, ahol a rossz döntést hoztad, amiből aztán bajod származott. Ennél a rossz döntésnél is találunk egy gátló érzelmet, amellyel egy újabb képet alkotsz. Így megyünk képről képre, egyre mélyebbre. Amikor elérkezünk a problémád forrásához, ahol a történetsorozat javíthatóvá válik, akkor kijavítod azt. Mindvégig kísérlek és segítelek, de a javítást te fogod végrehajtani, mert csak te tudhatod, hogy mi a jó megoldás számodra.

Ezután visszajövünk a képeken keresztül, amelyek változni fognak, jó érzést fognak kiváltani benned. Ez azért van, mert az érzelmek határozzák meg egy történet alakulását, kimenetelét.

Az oldás után megkönnyebbülést érzel, eltűnik a rossz érzésed a jelenséggel kapcsolatban. Ha szeretnéd, megbeszéljük, hogy mit jelentenek a képek, és mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban, hetekben. Az oldás hatására változni fog a viselkedésed, a jelenség eltűnik az életedből, vagy már nem vált ki benned rossz érzést.

Vélemények:

A konzultáció időtartama 90-120 perc.

Díja 20.000 ft.

Személyes konzultáció helyszíne: Székesfehérvár.

Online konzultáció: skype, facebook messenger, telefon.

A jelentkezésednél kérlek vedd figyelembe, amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, alkohol- vagy drogfüggő vagy, akkor számodra nem én tudok segítséget nyújtani!

Elérhetőségeim:

Győri Andrea

Telefon: +36303576792

E-mail: info@teljeseletorom.hu

Az alábbi űrlapon is tudsz üzenetet küldeni.