Szeretem magam

Ha a szeretet áramlásában élünk, akkor jól mennek a dolgaink, és elérkezik hozzánk mindaz, amire szükségünk van. A szeretet alapja az önszeretet. Úgy nem tudunk másokat sem szeretni, ha magunkat nem szeretjük.

Az AnaLog módszer lényege az, hogy segítségével eljussunk ehhez az önmagunkat szerető állapothoz. Segítségével felismerjük, hogy mi a jó nekünk, mi az, amivel szívesen foglalkozunk, mi az, ami valóban érdekel, ki az, akivel szívesen és jó érzéssekkel töltjük az időnket.

Egy gyakorlatra hívlak, amely segíthet rálátni azokra az érzésekre, amelyek gátolnak abban, hogy elérd a vágyott célodat az életedben, bármi legyen is az.

Egy csendes helyen ülj le, és mondogasd magadban a következő mondatot:

Szeretem magam annyira, hogy megengedem magamnak, hogy …

Itt egészítsd ki azzal, amit szeretnél megtapasztalni az életedben. Például: hogy boldog párkapcsolatban éljek; vagy: hogy egy jobban fizető munkahelyem legyen; vagy: hogy gyermekem szülessen stb.

Fókuszálj az érzésre, figyeld meg, hogy milyen más mondatok bukkannak fel még benned, amelyek tükrözhetik a korlátozó hitrendszereidet…

Ha jó érzések vannak benned, akkor a napi használattal szépen rá tudod magad hangolni arra, hogy a vágyott tapasztalás megérkezzen az életedbe.

Ha viszont bármilyen rossz érzés jelenik meg benned, szintén tovább gyakorolva, ki tudod magad tisztítani úgy, hogy csak jó érzések legyenek benned.

Ha ez mégsem sikerül akkor az AnaLog módszer segítségével, az érzelmek oldása után sikerülhet megtapasztalni azt, amit valóban szeretnél, amire valóban szükséged van!

Jó gyakorlást! ♥

Győri Andrea