Kiteljesedés

A kiteljesedés igénye sohasem a személyiség, az egó szintjéről érkezik, hanem a láthatatlan, transzcendens síkról. Érkezhet úgy, hogy valaki egyre feszítőbbnek érzi az élete alakulását. Kiégettséget érez a munkájával kapcsolatban, vagy a magánéletében, vagy mindkettőben egyszerre. Vagy egy váratlan életesemény, egy válás, egy szerette elvesztése, egy baleset, betegség következtében indul meg benne egy folyamat, amely egy gyökeres változást eredményez. De lehet, hogy egy álom, sugallat formájában érkezik, amely mélyen megérinti az egyént, bár először lehet, hogy maga sem érti, hogy mi történik, mit is jelent pontosan, amit tapasztalt.

Számomra a kiteljesedés azt jelenti, hogy önmagam lehetek. Hogy olyan dolgokat tehetek, amelyek számomra jó érzést okoznak. Megvalósítom mindazt, ami a szívemben, belső képernyőmön egyre határozottabb formát öltő képekben megjelenik.

Életünk kiteljesedéséhez lehet, hogy gyökeresen át kell alakulnunk. Azt is jelentheti, hogy a körülöttünk élő emberek és az életkörülményeink is változni fognak. Ez most lehet, hogy egy kicsit ijesztően hangzik, de amikor már benne vagyunk a folyamatban, akkor természetesen fog megjelenni az elengedés, és sokat profitálhatunk belőle. Csak akkor tudjuk beengedni az újat az életünkbe, ha a régit elengedtük mind fizikai, mind érzelmi szinten.

Annak a halogatása, hogy életünket jó mederbe tereljük, igazán vonzó perspektíva. Tudom, mert évekig csináltam, homokba dugva a fejemet. De egyszer csak eljön az a pillanat, amikor az ember elindul, és akkor nincs visszaút. Már csak előre tudsz haladni. Olyan ez, mint amikor a baba elindul a szülőcsatornában. Ott sincs más irány, csak az előre.

Az ember eredendően arra született, hogy boldog legyen, jól érezze magát a bőrében, adjon valami értékeset a világnak, tegyen hozzá valami szívből jövőt, valami szépet.

Az, hogy mindez hogyan fog megtörténni, csak az egyén tudja. Belül kell megszületnie azoknak a vágyaknak, amelyek a változás útjára csalogatják, és rajta is tartják.

Az AnaLog módszer az érzelmek oldásán keresztül tud segíteni, hogy kitisztuljon benned az a kép, hogy mit is szeretnél az életedben elérni, megtapasztalni, mi is a dolgod itt a világban. Segít kiteljesíteni az életedet, és megtalálni azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek!

Győri Andrea