AnaLog Módszer

Az AnaLog Módszer arra lett kidolgozva, hogy megoldd vele a problémáidat, konfliktusaidat. Az érzelmek oldásán keresztül lehetővé teszi a változást az életedben, megérted, hogy miben, miért és meddig kell változnod.

Az AnaLog módszer működésének alapja az, hogy minden probléma egymásra épülő rossz döntések sorozatának végeredménye. Döntéseidet az érzelmeid vezetik. Ezeket a hibás döntéseket utólag is meg lehet változtatni úgy, hogy átalakítjuk a hozzá fűződő érzelmet.

A döntéseiddel alakítod a viselkedésedet, kialakítod vele a személyiségedet. Ez okozza aztán a problémáidat, konfliktusaidat és tüneteidet, ezen kell változtatnod, ha jobb életet szeretnél.

Probléma az, amikor szeretnél változtatni, próbálkozol, de nem sikerül. A problémád lehet hivatásbeli: nem szereted a munkádat, kiállhatatlan a főnököd, a kollégáiddal nem tudsz együttműködni stb. Lehet a problémád magánéleti: nem érzed már jól magad a házastársaddal, kapcsolatra vágysz, de nem találsz egy normális embert, rád telepedtek a szüleid, elégedetlen vagy a gyereked teljesítményével, viselkedésével stb. Az összes problémában a közös az, hogy neked kell változnod ahhoz, hogy azok megszűnjenek.

Konzultáció

Az AnaLog oldás során konkrét problémából tudunk kiindulni. Elmondod nekem, hogy mi az, ami leginkább zavar most az életedben, és én kérdéseket teszek fel neked. A jelenlegi problémád mögött van egy érzelem, ebből fogunk kiindulni. Ezt kell megváltoztatni az oldás során, hogy változni tudj és megszűnjön a problémád.

Könnyű transzállapotba segítelek, hogy befelé tudj figyelni. Felidézed a problémádat, amely azonnal kiváltja belőled azt az érzelmet, ami gátol abban, hogy úgy tudj cselekedni, ahogy az neked jó legyen. Ezzel az érzelemmel alkotsz egy belső képet. Ez a kép lehet egy emléked vagy egy fiktív kép, ami viszont analógiásan tükrözni fogja ezen életed történéseit.

A segítségemmel visszamész a belső történetben oda, ahol a rossz döntést hoztad, amiből aztán bajod származott. Ennél a rossz döntésnél is találunk egy gátló érzelmet, amellyel egy újabb képet alkotsz. Így megyünk képről képre, egyre mélyebbre. Amikor elérkezünk a problémád forrásához, ahol a történetsorozat javíthatóvá válik, akkor kijavítod azt. Mindvégig kísérlek és segítelek, de a javítást te fogod végrehajtani, mert csak te tudhatod, hogy mi a jó megoldás számodra.

Ezután visszajövünk a képeken keresztül, amelyek változni fognak, jó érzést fognak kiváltani benned. Ez azért van, mert az érzelmek határozzák meg egy történet alakulását, kimenetelét.

Az oldás után megkönnyebbülést érzel, eltűnik a rossz érzésed a jelenséggel kapcsolatban. Ha szeretnéd, megbeszéljük, hogy mit jelentenek a képek, és mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban, hetekben. Az oldás hatására változni fog a viselkedésed, a jelenség eltűnik az életedből, vagy nem vált ki benned rossz érzést.

Vélemény:

Tegnap valami nagy dolog történt! Már az oldás után máshogy éreztem magam. Reggel meg kipihenve keltem az ágyból és volt kedvem, lendületem tornázni. Rég volt ilyen! Ezt a kedvet, lendületet érzem azóta is. Az utóbbi időben nem volt ez jellemző rám. Hálásan köszönöm! ❤

Bea

A konzultáció időtartama 90 perc.

Díja 15.000 ft.

Személyes konzultáció helyszíne: Székesfehérvár.

Online konzultáció: skype, facebook messenger, telefon.

A jelentkezésednél kérlek vedd figyelembe, amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, alkohol- vagy drogfüggő vagy, akkor számodra nem én tudok segítséget nyújtani!

Elérhetőségeim:

Győri Andrea

Telefon: +36-30-357-6792

E-mail: info@teljeseletorom.hu

Az alábbi űrlapon is írhatsz üzenetet!